Els Mossos d'Esquadra van detenir, ahir, pels volts de les 2 de la matinada, dos nois de 18 anys per agredir un grup de veïns de Castellnou de Bages. Un d'ells va haver de ser traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Els dos joves són de Santpedor i van ser posats en llibertat amb càrrecs ahir a la tarda.

Segons Fran Tomé, germà del ferit, els nois anaven en un grup format per unes 7 persones i estaven saltant la tanca de la piscina de Castellnou quan el seu pare els va cridar l'atenció des de casa seva: «Vivim al darrere de la piscina i estàvem sopant amb la família. Vam començar a sentir crits i, de cop, dos dels nois es van posar molt agressius i van començar a colpejar els meus germans», diu Tomé, que assegura que, «mentre el meu germà petit era a terra, li van seguir donant puntades de peu al cap i a l'esquena». El resultat va ser una fractura a la tíbia i al peroné.

Entre els familiars implicats en l'incident, Tomé assegura que almenys cinc d'ells van haver de ser atesos a l'hospital per ferides i contusions.