Tots els dimarts del mes d'agost hi haurà la possibilitat de fer donació de sang a Manresa. El Banc de Sang i Teixits ha comunicat que es desplaçarà de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre a la seu de la Cambra de Comerç i Indústria, a l'edifici de can Jorba.

Per participar-hi donant sang és imprescindible reservar hora prèviament. La reserva es pot fer clicant aquí .

Aquest any, també hi ha l'opció de participar a la campanya el Multiplicador de donants entrant a https://www.donarsang.gencat.cat/multiplicat/ i així contribuir a fer difusió de la necessitat de donar sang.

L'objectiu del Banc de Sang i Teixits és arribar a Manresa els dimarts que queden d'agost ja amb tots els espais plens. Per tal de fer front a la reducció de reserves que es produeix habitualment durant les vacances, fa una crida a la solidaritat. Pel que fa a la campanya Multiplicador, afegeix que «el repte seria que cada entitat, amb el seu enllaç, aconsegueixi que 10 persones s'apuntin per reservar i donar sang».

I, si pel que sigui no es pot donar sang, també es pot ajudar fent difusió de la campanya als familiars i amics, els contactes i les xarxes socials.