El 5, 6 i 7 de setembre Viladordis celebrarà la seva festa gran, tot i que amb una reducció important del programa respecte d'altres anys per l'emergència sanitària, tal com explica el programa que s'ha editat per a l'ocasió.

Les activitats culturals i recreatives, que altres anys havien inclòs tallers i concerts, s'han vist molt limitades i només s'ha programat un concert a la fresca a càrrec del solista Raül. Serà el dia 5 a les 10 de la nit, al Casal de Viladordis.

El que no s'ha mantingut igual que les darreres edicions són els actes religiosos. El dia 5 de setembre s'iniciarà la festa major amb un toc de campanes en honor de la Mare de Déu de Viladordis.

El dia 6, a la 1 del migdia, se celebrarà una missa solemne. La cerimònia estarà presidida per mossèn Ramon Corts i Blay i concelebrada per mossèn Joan Antoni Castillo, en el seu desè any consecutiu com a rector de la parròquia de Viladordis.

Finalment, dilluns, dia 7, darrer dia de la festa major, a les 10 del matí es farà una altra missa per recordar els difunts del nucli manresà, amb un record especial per aquells que van perdre la vida en l'últim any, és a dir, entre l'anterior festa major i la d'enguany.