L'exposició «Les matemàtiques i la vida» que hi ha al Museu de la Tècnica de Manresa es podrà visitar fins el juny del 2021. La mostra es va inaugurar el 25 de febrer, però a causa de l'emergència sanitària per la pandèmia de la covid es van haver d'anul·lar moltes reserves i restringir les visites. Ara les entitats impulsores de la mostra, el departament de Matemàtiques de la UPC a Manresa, el BBVA i el Parc de la Sèquia, s'han posat d'acord perquè es pugui visitar fins al juny del 2021.

Les tres entitats consideren que és indispensable allargar-la tot aquest curs perquè escoles i famílies que no havien tingut l'oportunitat de visitar-la ho puguin fer els pròxims mesos.

L'exposició està dividida en diversos àmbits que relacionen espais i situacions de la vida quotidiana amb el món de les matemàtiques. És una mostra interactiva. Als visitants se'ls plantegen reptes que poden resoldre.

La mostra, amb panells renovats, es podrà visitar de dimarts a diumenge de les 10 a les 2 del migdia. També s'han ideat tallers i activitats paral·leles.