Al voltant de 40.000 infants han gaudit de les activitats i propostes del Lab 0-6 d'UManresa, un centre que fa cinc anys que es va inaugurar amb els objectius d'estendre l'educació científica a les primeres edats, fer recerca en aquest àmbit i formar docents.

En aquests cinc anys, 22.000 nens han estat a les instal·lacions del Lab 0-6 en el programa de visites escolars, 3.692 més l'han visitat en família i 14.050 s'han beneficiat del servei itinerant Lab sobre rodes, que duu les propostes a les escoles bressol. Cal sumar-hi els infants que cada any han gaudit de propostes paral·leles, com el campus d'estiu o el de Nadal i els de les 32 escoles que des d'aquest curs han participat en el Lab itinerant 2x2, que porta una versió reduïda del Lab 0-6 a les escoles i que ha motivat la covid.

Una altra línia d'actuació del Lab 0-6 ha estat la transferència de coneixement als docents i futurs docents. Destaquen els 3.069 estudiants de CFGS d'Educació Infantil i estudiants del Grau en Mestre d'Educació Infantil que han visitat les instal·lacions, a més dels 3.055 docents en actiu que han participat en activitats formatives. També ha fet recerca.