El carrer de Francesc Moragas, a la cruïlla amb el carrer del Cós, tindrà el primer pas de vianants de la ciutat amb uns senyals verticals i balises de llums led al paviment que s'il·luminaran quan detectin vianants mitjançant sensors de presència. Un a vegada instal·lat, el següent anirà davant l'accés a l'Hospital de Sant Joan de Déu, amb un sistema similar.

Els dos passos de vianants donen resposta al projecte Manresa a Pas Segur que va presentar el Montepio de Conductors de Manresa-Berga al Pressupost Participatiu 2019 i que va ser un dels seleccionats per la ciutadania.

Dins del mateix projecte, s'està treballant en la instal·lació de quatre radars que donaran al conductor informació de la velocitat a la qual circula. Aniran a la carretera del Pont de Vilomara amb el carrer Trieta; a l'avinguda de les Bases de Manresa amb el carrer Cintaires; a l'avinguda dels Dolors amb el carrer Estanislau Cases, i a la carretera del Pont. No tenen funcionalitat sancionadora, sinó que pretenen sensibilitzar els conductors de la velocitat a la qual realment circulen. Es preveu que aquests treballs durin unes quatre setmanes aproximadament. S'activaran un cop feta la instal·lació.