L'aparcament dissuasiu que l'Ajuntament va anunciar que preveia adequar al capdamunt del carrer de Solsona, al barri de Saldes-plaça Catalunya, no ha anar endavant. Finalment, no hi va haver acord entre la propietat del solar -una entitat bancària- i el consistori i, de fet, ja hi ha un gran cartell a l'entrada del terreny que informa que està en venta.

El barri manresà ja disposa d'un pàrquing dissuasiu gratuït, en aquest cas situat entre el carrer de Solsona i el camí de la Gravera, molt a prop de l'avinguda de Tudela. Té una superfície de 2.300 m2 i disposa d'un espai per a uns 60 vehicles. Al cap d'uns mesos que entrés en funcionament gràcies a l'entesa entre l'Ajuntament i la propietat, que és un particular, el consistori va anunciar que havia mantingut converses amb la propietat de l'altre solar, el del capdamunt del carrer de Solsona, i que hi havia un principi d'acord per adequar-lo per poder disposar de 75 places més en un barri que no va precisament sobrat d'espais per aparcar. Tot i que semblava que les converses anaven pel bon camí, amb la idea que l'entitat bancària el cedís un any i anar renovant l'acord anualment, finalment no hi va haver entesa.

El pàrquing dissuasiu situat entre el carrer de Solsona i el camí de la Gravera es va afegir el 2019 als cinc que s'han anat adequant des del 2007: el del carrer de Santa Joaquima (247 places), el de Prat de la Riba (210 places), el de la Renfe prop del pont de Sant Francesc (76 places, que funciona fa anys però no es va asfaltar fins al 2017), els que hi ha a tocar del Nou Estadi del Congost (100 places, que es van adequar el 2018), i el del carrer de Puigmal (80 places, inaugurat el 2018).