CaixaBank ha fet una aportació econòmica de 10.000 euros a través de la Fundació la Caixa al projecte d’assessorament a famílies d’infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i a la teràpia que porta a terme a la sala multisensorial el Centre de Recursos en TEA de la Catalunya Central.

L’objectiu de l’ajuda és que el centre pugui continuar oferint l’espai i les teràpies a preus inferiors als actuals, i assessorament gratuït a les famílies. Es preveu poder atendre 53 famílies de forma continuada i 32 esporàdicament.

Gràcies a la seva presència a tot el territori, la xarxa d’oficines de CaixaBank fa costat a la Fundació la Caixa en la seva labor social per detectar necessitats d’entitats socials locals com les del Centre de Recursos en TEA de la Catalunya Central, i destinant-hi una part del pressupost de la fundació.

El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries accedissin a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

En concret, el 2020, es va donar suport a més de 8.500 projectes de prop de 7.000 entitats socials de tot el país. Majoritàriament, són projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, els grans i l’envelliment. Des de l’inici de la crisi de la covid-19 la Fundació la Caixa ha col·laborat, a través de CaixaBank, amb 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones més afectades per la pandèmia.