Romà Casanova, Bisbe de Vic, ha nomenat Núria Callís directora de Càritas Diocesana de Vic, en substitució del manresà Rufí Cerdan, que dona per finalitzada la seva etapa de quatre anys al capdavant de l’entitat.

Núria Callís és de mestra, llicenciada en Psicopedagogia amb especialització en atenció a la diversitat i organització de Centres.

La seva trajectòria professional ha estat vinculada a l'educació primària i l'educació secundària, formant part de la direcció i coordinació dels equips de centre tant a primària com a secundària.

Durant cinc anys ha treballat en l'atenció i orientació als Centres Educatius i als infants de les famílies nouvingudes a la comarca d'Osona, en particular de Vic i Manlleu. 

Va arribar a Càritas fa cinc anys, primerament com a voluntària i desprès assumint la direcció de Càritas Interparroquial de Manlleu. 

Rufí Cerdan va ser nomenat fa 4 anys quan ja col·laborava amb Càritas Arxiprestal de Manresa i mantenia una intensa activitat a la Plataforma d'Afectades per les Hipoteques i el Capitalisme del Bages.