Dos conductors beguts, amb positiu penal, s’han vist implicats durant aquest cap de setmana en dos accidents a Manresa. A més, hi va haver un atropellament en el qual un ancià va ser ferit greu.

Aquest últim accident va tenir lloc dissabte cap a dos quarts de 12 del migdia, a l’avinguda de Tudela, quan un conductor veí de Callús de 76 anys, i que va donar negatiu en la prova d’alcohol, va atropellar un veí de Manresa de 82 anys. L’home va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

A 3/4 de 5 de la tarda es va produir un altre accident, amb només un vehicle implicat, a l’altura del número 45 del passeig de Pere III. El conductor va resultar il·lès però va donar un positiu penal de 0,66 i 0,65 mg/l en els dos testos d’alcoholèmia. Un altre accident va tenir lloc el mateix dissabte, cap a 3/4 de 8 del vespre. S’hi van veure implicats tres vehicles i cinc persones que van resultar il·leses. Tot i això, una de les conductores, de 41 anys i veïna de Manresa, va donar positiu en els dos testos d’alcoholèmia, amb 0,97 mg/l en el primer i 0,89 mg/l en el segon. Aquests dos últims conductors van ser denunciats per un delicte contra la seguretat del trànsit.