Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa Turisme proposa una experiència gastronòmica per descobrir les 5 comunitats autònomes del Camí Ignasià

L'activitat es farà a l’Espai 1522 els vespres de cada primer divendres de mes a partir del 4 de febrer

Manresa Turisme proposa una experiència gastronòmica per descobrir les 5 comunitats autònomes del Camí IgnasiàNoemí Badrenas

Manresa Turisme presenta una nova experiència turística per aquest 2022 anomenada “Tasta el Camí”, una proposta gastrocultural que tindrà lloc cada primer divendres de mes a l’Espai Manresa 1522 i que recorrerà, a través dels productes gastronòmics, les cinc comunitats autònomes que travessa el Camí Ignasià: País Basc, Navarra, La Rioja, Aragó i Catalunya.

L’activitat començarà amb una visita breu a l’Espai Manresa 1522 i tot seguit es durà a terme l’experiència gastronòmica, un maridatge guiat per sommeliers de tres vins amb tres tapes. A cada experiència, es recorrerà, a través del paladar, una de les comunitats autònomes combinades sempre amb productes bagencs.

La proposta arrencarà el dia 4 de febrer amb productes del País Basc, com el vi Txacolí, el formatge Idiazábal o les anxoves, maridades amb vi de la DO Pla de Bages i embotit bagenc. La següent sessió, el 4 de març, tindrà els productes de Navarra com a protagonistes. L’1 d’abril es maridaran productes de La Rioja, el 5 de maig d’Aragó i el 3 de juny de productes catalans. A partir de l’1 de juliol, es tornarà a començar el cicle començant pel País Basc.

La proposta, que tindrà un preu de 15 euros, tindrà un aforament de 20 persones i es farà complint totes les mesures de seguretat. En tractar-se d’una activitat gastronòmica, caldrà presentar el certificat Covid a l’inici de l’activitat.

Les reserves poden fer-se a la web de Manresa Turisme www.manresaturisme.cat o bé a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu