El carrer Aiguader del barri de les Escodines, acull a partir d’ara l'Arbre dels Desitjos que durant la campanya d’aquest Nadal ha estat ubicat a la Plana de l’Om. La instal·lació l'ha dut a terme l'Ajuntament de Manresa, a través de les regidories de Centre Històric i de Comerç.

L’Arbre dels Desitjos es va instal·lar el desembre passat a la Plana de l’Om amb la finalitat de fomentar el comerç de proximitat per la campanya de Nadal davant de la situació de pandèmia de la covid-19. S'oferia als compradors una targeta amb un cordill per escriure els seus desitjos de cara al nou any i penjar-los a l’arbre. 

La iniciativa va néixer el 2020 amb la voluntat de dinamitzar el nucli històric i els seus comerços, i de proporcionar als ciutadans un element més per viure les festes amb il·lusió. L’any passat, l’Arbre dels Desitjos es va replantar a la placeta del carrer de la Mel. També s'hi va instal·lar un banc pintat per l’artista Montse Forradelles. Enguany, l’olivera es plantarà a les Escodines, en col·laboració amb l’Associació de Veïns.