Aquest dimarts se celebrarà el funeral pel restaurador manresà i exdirectiu del Centre d’Esports Manresa, Kiko Méndez Guerrero. Ha mort aquest diumenge als 65 anys a Manresa víctima d’un càncer que li van diagnosticar el 2016. El funeral se celebrarà a les 11 del matí a la parròquia de Sant Pere Apòstol de la carretera de Santpedor de Manresa. Casat amb Eva Merino, tenia dos fills.

Nascut al poble de El Rubio, a Sevilla, Méndez va arribar a la capital del bages quan tenia 10 anys. Vinculat des de sempre al món de la restauració, va ser el propietari del bar La Parrilla a la Muralla de Sant Francesc. També va regentar el Bar Bus de l’estació d’autobusos de Manresa, el restaurant Els Torrents de Castellgalí, l’Abat que actualment dirigeix el seu fill Álvaro Méndez, i el B&B, que es va traspassar un cop li van diagnosticar la malaltia.

La seva altra gran passió era el futbol. Va jugar en diversos equips de la comarca i va formar part de la junta directiva del Centre d’Esports Manresa en dues etapes. Els anys 1994-1998 i 2003-2006. Aquesta darrera va coincidir amb la celebració del centenari de l’entitat.

La vetlla serà aquest dilluns al tanatori de Mémora a Manresa.