«Tinc càncer de mama, me’n sortiré». És l’enunciat de l’acte que ha organitzat l’Associació d’Ajuda Mútua i Lluita contra el Càncer de Mama, L’Olivera, que compleix 20 anys. Tindrà lloc dijous vinent, dia 27 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’auditori de la Plana de l’Om.

Farà la presentació la directora assistencial i cap d’Oncologia d’Althaia, la doctora Montserrat Domènech. Clara Martínez, oncòloga d’Althaia, parlarà d'«El càncer de mama, un abans i un després». La periodista de TV3 Núria Bacardit conduirà els testimonis, i la cloenda la posarà Sònia Ortega amb poesia.

Del 25 al 30 d’octubre a l’espai d’exposicions de l’auditori hi haurà l’exposició «Un passeig per les emocions», que l’entitat va estrenar fa onze anys a l’Espai 7 del Casino de Manresa coincidint amb el Dia Internacional de Lluita Contra el Càncer de Mama, que s'escau el 19 d'octubre. L’exposició fa un recorregut pel que representa la malaltia emocionalment, des del diagnòstic fins a la capacitat de tornar a somriure. Les fotografies les protagonitzen dones de l’associació.