Segueix-nos a les xarxes socials:

El Poble Nou presenta un llibre sobre la història del barri durant la seva festa major

Dissabte estrenarà un mercat de segona mà i diumenge celebrarà els 30 anys del gegantó Tinet

El Poble Nou presenta un llibre sobre la història del barri durant la seva festa majorARXIU/MIREIA ARSO

Un mercat de segona mà, el trentè aniversari del gegantó Tinet que estrenarà un nou ball, o la presentació del llibre sobre la història del Poble Nou, són les principals novetats de la festa major del barri que arrancarà fort aquest cap de setmana.

El mercat de segona mà es durà a terme al carrer de la Font del Gat aquest dissabte de les 10 del matí a les 2 del migdia. L’objectiu apostar per la reutilització de tot tipus de productes. Els qui estiguin interessats en tenir una parada cal que ho facin saber al correu novavidapoblenou@gmail.com.

També dissabte, a les 8 del vespre, es presentarà el llibre «Records d’un segle. Història del Poble Nou». Serà a l’església parroquial, i la presentació anirà a càrrec dels seus autors: Jaume Puig, Albert Serra i Josep Rafael Manuel. Tots ells veïns compromesos.

Afirmen que el barri del Poble Nou és un dels més emblemàtics i amb major personalitat de la ciutat. Amb el llibre pretenen «mantenir viva la memòria i afermar la seva singularitat». En acabat l’acte, alumnes del col·legi Ave Maria pronunciaran el pregó de la festa major

El dissabte també hi haurà animació infantil a la plaça Mossèn Vidal amb Jaume Barri, a 2/4 de 6 de la tarda; ball a les 7 del vespre a la mateixa plaça, i cantada d’havaneres davant l’església a les 9 del vespre.

Trobada de gegants

El diumenge les activitats començaran sa les 9 del matí amb la tradicional botifarrada popular. A la plaça Mossèn Vidal. Al llarg del carrer Sant Josep hi haurà parades d’artesans i comerciants, i a partir de 2/4 de 10, se celebrarà la trobada de gegants del Poble Nou. Enguany amb la participació de dotze colles geganteres d’arreu de Catalunya i també d'Andorra que celebraran el 30è aniversari del gegantó Tinet del Poble Nou. A 2/4 de 10 hi haurà la plantada de gegants al carrer Sant Josep, i a 2/4 de 12 la passejada pel barri que acabarà amb el ball de gegants.

Diumenge a la tarda hi haurà inflables a la plaça Mossèn Vidal i xocolatada a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu