La nova comunitat Slow Food Catalunya Central vetllarà per donar sortida al producte de proximitat
Els impulsors volen aconseguir que els menjadors comunitaris incorporin aliments de quilòmetre zero
Una vintena de persones s'han aplegat al restaurant Bacasis, del barri de la Sagrada Família de Manresa, per decidir els objectius i el pla d’actuació de la Comunitat Slow Food Catalunya Central. En el punt de mira van posar aconseguir que els menjadors comunitaris incorporin aliments de quilòmetre zero.
Siguin menjadors escolars, de residències de persones grans o d’empreses vetllaran perquè es compleixin les clàusules sobre els productes de proximitat i si no n’hi han sensibilitzar els responsables perquè els pagesos puguin donar una millor sortida a la seva producció.
Es va anunciar que s'intentarà "tenir un impacte real en el territori". En total hi ha una quarantena de persones implicades i ja s'han posat en marxa trobades entre cuiners i productors.
Temes
Més a Manresa
-
La PAHC acusa l'Ajuntament de Manresa de deixar famílies vulnerables al carrer
-
Una motorista s'accidenta a la rotonda del Lidl de Manresa
-
Manresa acull una jornada perquè la gent gran pugui viure millor a casa seva
-
De comptar llenties a fer un mosaic, la Gimcana matemàtica omple el Centre Històric de Manresa de mil caps pensants