La nova comunitat Slow Food Catalunya Central vetllarà per donar sortida al producte de proximitat
Els impulsors volen aconseguir que els menjadors comunitaris incorporin aliments de quilòmetre zero
Una vintena de persones s'han aplegat al restaurant Bacasis, del barri de la Sagrada Família de Manresa, per decidir els objectius i el pla d’actuació de la Comunitat Slow Food Catalunya Central. En el punt de mira van posar aconseguir que els menjadors comunitaris incorporin aliments de quilòmetre zero.
Siguin menjadors escolars, de residències de persones grans o d’empreses vetllaran perquè es compleixin les clàusules sobre els productes de proximitat i si no n’hi han sensibilitzar els responsables perquè els pagesos puguin donar una millor sortida a la seva producció.
Es va anunciar que s'intentarà "tenir un impacte real en el territori". En total hi ha una quarantena de persones implicades i ja s'han posat en marxa trobades entre cuiners i productors.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- La regió pot canviar en nou mesos una comissària que només n’ha exercit cinc
- Turull demana des de Manresa als votants que no deixin que Illa sigui el president