Narwhal és un petit cadell que ha nascut amb una particularitat, una cua petita al cap, una raresa que combinada amb uns ulls dolços i un rostre que enamora, l'han convertit en una estrella a internet. Aquest golden retriever va ser rescatat del carrer a Missouri, als Estats Units, pels membres de l'ONG Mac's Mission. Tenia només 10 mesos i havia estat abandonat. Presentava una lesió al peu, però el què més va sorprendre als seus rescatadors va ser la cua que tenia al cap.

Un veterinari ha examinat el cadell i ha determinat que no és necessari tallar-li aquesta segona cua. "No està connectada a enlloc i no té cap altre ús que haver-lo convertit en la mascota més simpàtica!", ha escrit ac's Mission en un post a Instagram acompanyada de la foto de l'animal.

"La cua d'unicorn no molesta al Narwhal. Sembla completament saludable" afegeix l'ONG, la qual concreta que, de moment no està disponible per ser adoptat a l'espera de que creixi "una mica més i estem segurs que realment la cua no es converteixi en un problema per a ell".