Coneix els "problemes" dels Golden Retriever

Aquests gossos són molt familiars

Però, saps què fan quan estan a casa?

Els vídeos virals de TikTok sobre els Golden Retriever: et sorprendran!

Els Golden Retriever i els seus "problemes"

Els Golden Retriever i els seus "problemes" / wirestock

Sport

Els gossos poden arribar a ser molt divertits i esbojarrats; això depèn de la raça. Avui parlarem dels coneguts i estimats Golden Retriever. Aquests peluts s'han fet famosos pel seu caràcter i per anuncis com els d'"Scottex". Els Golden Retriever són una raça de gossos perdiguers que van aparèixer al voltant de l'any 1850 al Regne Unit, concretament a Escòcia.

Són molts els que comparteixen vídeos d'aquesta raça en xarxes. En aquest concret cas, l'amo d'una parella comparteix els problemes que afronta dia a dia per tenir aquesta raça a casa. Quelcom a tenir en compte si et planteges tenir un gosset així.

@tuckerbudzyn

Do you still want a Golden Retriever after seeing this? 👀

♬ Can Can - Rias Orchestra & Helmuth Brandenburg

Els esternuts, les baves i els pèls apareixen entre les grans preocupacions que tot amo de Golden Retriever ha de tenir en compte. El vídeo mostra com la casa queda marcada per aquest tipus de “restes” constantment.

"Era per allunyar-me o per convèncer-me de la idea? Perquè em va convèncer, en vull un" o "Déu meu l'aigua... incapaç de beure i no llençar la meitat" són alguns dels 7000 comentaris de la publicació que ja acumula 14 milions de visualitzacions a TikTok.

@tuckerbudzyn

Do you still want a Golden Retriever after seeing this? 👀

♬ Can Can - Rias Orchestra & Helmuth Brandenburg