Segueix-nos a les xarxes socials:

Com tractar i dominar els cabells arrissats

Coneix els millors trucs perquè et quedin uns rínxols de pel·lícula, cuidant en tot moment els teus cabells

Com tractar i dominar els cabells arrissatsgetty images

Els cabells arrissats poden ser un gran avantatge si se sap com gestionar-los correctament. Amb la cura adequada i les tècniques de pentinat adients, pots lluir uns cabells radiants i plens de vida.

Les estratègies per a tractar els cabells arrissats són:

  • Hidrata: Els cabells arrissats solen tendir a ser secs, així que és fonamental hidratar-los regularment. Utilitza un bon condicionador hidratant i una mascareta capil·lar una vegada a la setmana per mantenir els teus rínxols suaus i flexibles.
  • No rentis els cabells massa sovint: Rentar els cabells arrissats massa sovint pot eliminar els olis naturals que els mantenen hidratats. Intenta espaiar les rentades i emprar un xampú suau sense sulfats.
  • Tècnica d'assecament: Eixugar el cabell amb una tovallola pot provocar frizz. En lloc d'això, opta per eixugar-lo amb una tovallola de microfibra o de cotó, o bé usa una samarreta de cotó vella. Aplica els productes amb el cabell encara humit i deixa'l eixugar al natural sempre que sigui possible.
  • Utilitza els productes adequats: Escull productes específics per a cabells arrissats, com ara gels, cremes i olis per a rínxols. Aquests productes ajuden a definir els rínxols i a mantenir-los en forma.

Els trucs per pentinar els cabells arrissats

Alguns dels productes recomanats són:

  • Crema activadora de rínxols: Aquesta crema ajuda a definir i suavitzar els rínxols sense deixar residus pesats.
  • Gel per a rínxols: Un gel per a rínxols proporciona una fixació lleugera i ajuda a mantenir la forma dels rínxols durant tot el dia.
  • Olis nutritius: Un oli capil·lar nutritiu ajuda a combatre la sequedat i el frizz, deixant els rínxols brillants i suaus.

Tècniques de pentinatge per a cabells arrissats:

  • Trenca els rínxols: Fes servir els dits per trencar els rínxols i donar-los forma mentre apliques els productes. Això ajuda a definir els rínxols i a prevenir el frizz.
  • Pentina amb un raspall de rínxols: Usa un raspall de rínxols ampli i de dents separades per pentinar els cabells mentre estan humits. Això ajuda a desfer els nusos sense trencar els rínxols.
  • Eixuga a l'aire lliure: En lloc d'utilitzar un assecador, deixa que el cabell s'eixugui a l'aire lliure sempre que sigui possible. Això ajuda a mantenir la forma dels rínxols sense afegir calor.
  • Twist-out o "torsió": Aquesta tècnica consisteix a torçar petits trossos de cabell mentre està humit i deixar-los eixugar a l'aire. Quan els desfàs, obtindràs uns rínxols definits i amb volum.
Prem per veure més contingut per a tu