Les xancletes Puma més còmodes per la piscina, per poc més de 10 euros

La icònica marca de material esportiu té un dels calçats estrella de l'estiu rebaixat més d'un 50%

Les xancletes Puma més còmodes per la piscina, per poc més de 10 euros

Les xancletes Puma més còmodes per la piscina, per poc més de 10 euros / PUMA

Redacció

Arriba el bon temps i només hi ha un calçat que sigui realment còmode i transpirable: les xancletes. Per estar a casa, per anar a la piscina o a la platja, per passejar pel carrer... Si ets dels qui n'utilitza, ara hi ha un model de Puma que no pots deixar escapar amb una rebaixa de més del 50%, a Amazon, i per temps limitat.

Les xancletes en qüestió són de diferents colors, amb lletres blanques i el logotip de Puma de decoració. Tenen un impressionant preu d'11,95 euros. Les pots veure aquí.

Aquestes xancletes de Puma són la millor opció per anar a la piscina, ja que són antilliscants i asseguren que no tindràs cap ensurt quan passis a prop de l'aigua. La sola està pensada perquè sembli que vas dalt d'un núvol, mentre que la tira té un disseny ergonòmic que agafa el peu sense fer-li mal.

Es venen de molts colors i és una oferta que ja han provat més de 200 clients a Amazon, on li han donat una puntuació mitjana de 4,6 estrelles sobre 5.

A les valoracions, pràcticament tothom ressalta la comoditat i la increïble relació qualitat-preu, sobretot ara que estan d'oferta.