Futurauto, el concessionari Citroën a Manresa, va presentar el divendres 6 d’octubre el seu nou DS Saló davant la premsa. Un showroom que està obert al públic des del mes de juliol passat i que vam poder conèixer de prop. Futurauto vol transformar el seu concessionari en un punt de trobada ineludible per als amants de vehicles d’alta gamma, DS automòbils, aposta pel disseny, el refinament francès, l’equipament, el dinamisme i el confort, a més de les àmplies possibilitats de personalització en els seus vehicles, l’ús de nous materials i uns acabats excel·lents.

A l’acte es va poder veure un prototip del nou SUV de la marca, l’exclusiu DS7 Crossback, del qual actualment només hi ha una unitat en funcionament a tot el món, i l’utilitza el president de la República Francesa, Emmanuel Macron. Aquest model estarà disponible per a tots als clients a principisde gener de l’any que ve i els que vulguin ser els primers a gaudir d’un model destinat a marcar època ja poden fer la seva reserva d’una edició limitada anomenada La Première. Es poden fer via Internet, entrant a la pàgina web reservalapremiere.ds7crossback.es

Els assistents a la presentació del DS Saló també vam poder gaudir de l’experiència virtual, Vision 3D, que permet veure el nou DS7 Crossback en realitat virtual tant per fora com per dins, i amb la qual s’aconsegueix una espectacular sensació de realitat que permet veure tots els detalls del nou model de la marca DS acompanyats d’unes meravelloses imatges de la capital francesa.

El concessionari Futurauto ha estat el tercer de l’estat espanyol, i dels pocs que no són en un ciutat capital de província, a tenir en exclusiva la gestió de la marca DS. Es calcula que la marca premium francesa DS anirà augmentant la seva implantació a l’estat espanyol, en les seves dues versions possible, en forma de Store, exclusivament dedicat a la marca DS; i en forma de Saló, com és el cas de Futurauto, que incorpora un espai DS dintre del mateix concessionari Citroën.

A part d’una acurada i atractiva decoració que es diferencia de la part de concessionari on s’exposen els vehicles Citroën, el nou DS Saló posa a disposició dels clients un tracte exclusiu, que inclou serveis com ara una recepció especial per al servei mecànic i de revisions, mecànics amb formació especial de la marca DS, possibilitat de recollida porta a porta a casa dels clients, entrega a domicili del nou vehicle i molts més serveis pensats per a tots els clients de DS.

ENTREVISTA A VÍCTOR MASCLANS, gerent de Futurauto Manresa

Què significa que ara Futurauto disposi d’un DS Saló ?

Representa disposar de l’exclusivitat de vendre la marca DS i tenir el privilegi de ser un dels primers concessionaris DS a Catalunya i a l’estat espanyol. Manresa és de les úniques ciutats que no són capital de província amb vehicles DS, ja que no tots els concessionaris Citroën tindran DS. A tot l’estat espanyol, des d’ara fins al 2018 només hi haurà 48 punts de venda de DS.

Quina rebuda creu que pot tenir a la Catalunya Central la implantació de DS, marca premium de Citroën ?

Acostem als nostres clients una marca que representa el luxe francès, amb acabats i prestacions equiparables a qualsevol marca de vehicles premium.

Els clients DS es diferencien de la clientela habitual del concessionari. Què els ofereixen?

Només entrar ja es troben un ambient diferenciat i una atenció més personalitzada, only you, en què el client pot viure tota un experiència i gaudir de privilegis com per exemple: DS Valet (recollida del vehicle a casa) i DS Deliveri Valet (entrega del vehicle nou a domicili).

Quins són els punts forts del nou DS Saló ?

Exclusivitat per vendre la marca, ambient acollidor, atenció personalitzada i una experiència única.