Segueix-nos a les xarxes socials:

TOTAL QUARTZ EV FLUID

Fluids per a elèctrics

Total llança uns productes dirigits tant a vehicles lleugers com a industrials i de serveis públics

Fluids per a elèctricsTOTAL

L'electricitat s'ha convertit en la gran protagonista del panorama de la mobilitat. Un factor pel qual la indústria de l'automoció ha apostat fort amb innombrables solucions que ens porten cap a un transport més eficient i econòmic. En aquest sentit, l'empresa Total està consolidant la seva posició com a actor clau en aquest escenari amb el llançament d'una línia innovadora de fluids per a vehicles elèctrics i híbrids.

Es tracta d'un catàleg desenvolupat especialment per satisfer les necessitats de refrigeració i lubricació dels diversos components d'aquests nous tipus de motors i per garantir que romanguin en òptimes condicions durant tota la seva vida útil.

Desenvolupament específic

Aquesta oferta s'estructura en dues noves línies de productes: Total Quartz EV Fluid, per a vehicles lleugers, i Total Rubia EV Fluid, per a vehicles industrials, de serveis públics i autobusos elèctrics. Comercialitzats per Total Lubricants, aquests productes s'uneixen a les altres solucions de mobilitat elèctrica que Total ofereix a través d'una varietat d'aplicacions concretes per a càrrega, emmagatzematge i gestió de flotes.

Tots dos fluids ofereixen una millor solució per als problemes específics relacionats amb els motors i les transmissions amb altes velocitats de rotació i la necessitat de controlar l'intercanvi de calor a les bateries elèctriques. Total ha centrat els seus esforços d'investigació i desenvolupament per a aquests fluids en quatre característiques principals, requerides per qualsevol aplicació elèctrica o de configuració híbrida. D'aquesta manera, es caracteritzen per gaudir de propietats dielèctriques, essencials per a qualsevol utilització amb corrent elèctric. A més, són compatibles amb els nous components d'electrificació, ajuden a prevenir la corrosió de les bobines de coure en els motors elèctrics i protegeixen els seus recobriments de polímers. Aquests nous fluids també es presenten com una solució per a les restriccions de temperatura específiques dels models elèctrics, així com per a la gestió tèrmica de les bateries.

Finalment, la gamma de productes EV Fluid funciona com a lubricació convencional de transmissions, per protegir els seus components mecànics, mantenir les propietats de fricció òptimes i garantir l'eficiència dels vehicles.

Prem per veure més contingut per a tu