Cotxe aparcat i calor. Una combinació que a l'estiu pot ser explosiva. I és que un vehicle estacionat a ple sol pot arribar a assolir temperatures superiors a 60 graus. Reduir la temperatura del teu cotxe estacionat esdevé una qüestió ja no només de comoditat sinó també de salut. Exposar al nostre cos a aquestes temperatures pot comportar danys a la pell o fins i tot marejos i desmais.

A continuació et detallem 5 trucs per reduir la temperatura del teu cotxe aparcat de forma senzilla i ràpida:

1. Col·locar un parasol sobre el vidre del davant. Un petit gest que per reduir la temperatura del teu cotxe estacionat fins en 11 graus. A més, evitarà que et cremis quan hagis d'agafar el volant.

2. Posa una manta als seients que ocupi la zona de les cames i esquena per reduir la temperatura del teu cotxe estacionat. Quan tornis al cotxe, retira-la i s'estarà molt més fresc.

3. Amb les finestretes baixades encén l'aire condicionat ja que triga uns cinc minuts a funcionar al 100% de forma correcta.

4. Obre una finestreta del cotxe i des del costat contrari obre i tanca la porta com si fos un ventall i diverses vegades perquè l'aire calent surti a l'exterior.

5. Abans de posar l'aire condicionat encén el ventilador durant un minut per treure l'aire calent dels conductes de refrigeració.