La 39 edició del Saló d'Ocasió de Barcelona abordarà l'impacte que les noves regulacions de trànsit de zones de baixes emissions en grans ciutats poden tenir sobre el mercat dels vehicles d'ocasió.

Aquest aspecte es tractarà en una jornada el 29 de novembre en el marc del saló organitzat per Fira de Barcelona, que tindrà lloc del 22 al 31 de maig, ha informat la institució firal aquest divendres en un comunicat.

Els experts explicaran els punts clau de la normativa i de l'oportunitat que representa per al sector dels cotxes seminous perquè es tracta de "una alternativa econòmica, sostenible i eficient".

També es presentarà el projecte formatiu del Gremi del Motor, desenvolupat en col·laboració amb l'Aliança per a la Formació Professional Dual, dirigit a joves comercials mitjançant l'FP en règim dual.

La jornada abordarà també les diferents opcions de combustible existents en el mercat, els seus avantatges econòmics i mediambientals, així com les noves fórmules de mobilitat que han sorgit i el seu efecte en el sector.

El saló reunirà més de 3.500 vehicles seminuevos a la venda de les principals marques en els palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.