ANTONIO EL REMENDAO

Després de 15 anys d'experiències i aprenentatge en diversos projectes, Antonio decideix iniciar la seva carrera musical en solitari, oferint el 2013 el seu nou espectacle Gira Rumbera, i paral·lelament comença a produir el que serà el primer disc sota el seu nom artístic Antonio el Remendao titulat Rumbakatà ( CKmusic 2014), amb les col·laboracions destacades de La Pegatina i El Canijo de Jerez, en aquesta obra ens mostra una evolució de la seva marca personal on neixen nous himnes com L'ocell cucú, La vida ve la vida va i Mueve l'Esquelet.

Passats 3 anys i amb més de 100 concerts per tota la península, el 2017 publica el seu segon disc en solitari Historias Guardadas (CKmusic 2018). Oferint noves cançons i tornant a les arrels amb un so més íntim. Temps, Digues-me la veritat i A la llar de foc, ja s'han corejat en festivals com El Poborina Folck de Terol, el Canyon Festival de Tarancón, o el Biberó Rock Festival de Solsona. En aquesta etapa també té la sort de participar com a artista convidat, col·laborant en directe amb Juanito Makandé, El Kanka, El Canijo de Jerez i La Pegatina.

ROSSO CANDELA

El dia 16 de maig del 2021 trec el meu primer disc amb el nom “El Despertar”. Ho gravo a l'estudi d'Antonio "El Remendao"

El significat d'aquest títol és el canvi de rumb que sento que dóna la meva vida quan començo a mirar cap a dins. Aquesta mirada dirigida cap a mi és una nova manera d'entendre la vida i el món, em sento com si acabés de néixer. Definiria les cançons de “El Despertar” com la transformació d'experiències dures, en cançons alegres i divertides amb el toc canalla que caracteritza “Rosso Candela”

"Callejeando sin rumbo, encontré la rumba y me tropecé con el camino de lo auténtico!!!"

Rosso Candela s’alimenta de l´energia del públic per a crear una festa en el qual cada persona present, és important per a poder crear l´espectacle i improvitzar.