En el marc del Festival PAS i PAS Doble, comptarem amb l’actuació del grup ‘Mishima’, una de les bandes musicals més impressionants que hi ha en l’actualitat.

Va ser al cim de la seva carrera, en plena gira del seu darrer àlbum Ara i res (2017), unànimement assumit com un gran disc de maduresa, que la banda barcelonina es va adonar que complia vint anys (va ser a finals de 1999 quan van gravar la seva primera maqueta). Per celebrar-ho, ‘Mishima’ van publicar Ara i aquí, el primer directe de la seva trajectòria. I immediatament després van encetar una gira que, amb un clamorós sold out l’octubre de 2019 al Gran Teatre del Liceu com a punt culminant, va quedar fatalment interrompuda per la pandèmia.

És ara, però, quan la llum al final del túnel ja s’intueix; el moment de l’energia, el vigor i l’emoció que provoquen les seves cançons. Una manera molt personal d’entendre el rock i que, vuit discs d’estudi i centenars de concerts després, ha jugat un paper crucial en la renovació de la música popular a casa nostra.

Les entrades per assistir al concert es podran reservar a partir del 30 de juny a entrades.martorell.cat.