Banda amb un repertori on convergeixen el funk i el new orleans més clàssic al costat del r&b i neo soul de les últimes dècades: Versions de Stevie Wonder, D'Angelo o Lianne L'Havas i composicions pròpies. A la recerca d'aquest groove i sonoritat atemporals que fan irresistible que moguis alguna part del teu cos.

Rocio Angué (veu), cantant, compositora i arranjadora formada en cant líric al Conservatori del Liceu amb el mestre Enric Serrà. Influenciada per la música africana, el gospel, el hiphop o el r&b, ha estat component del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell participant a "La Traviata" temporada 2008-09 i ha format part de grups de diversos estils: The Sparkles, Lucky Dices o Think tribut a Aretha Franklin. El 2014 participa amb Angue Jazz en la producció d'un musical homenatge a Billie Holiday dirigit per Carlos Soler, "Oh La La", que conjugava música en viu, teatre, pintura i dansa. Posteriorment es transforma en "De Billy a Billie vacances d'estiu", espectacle escrit i dirigit per Txell Roda i representat a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès, a l'off Fira Tàrrega 2015, a la 7a Mostra de Teatre de Lledoners i al Centre Cultural de Vilanova del Vallès. Ha participat al 47è Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona, ​​Festival de Blues de Cerdanyola, Mas i Mas Festival, Nits del Fòrum, Festival Obre Madrid, Festival de Jazz de Terrassa, Festival Colors de Música Escaldes-Engordany...També és vocalista en altres formacions com Invisibles Project i Angué, Matthew Simon & The Swing Machine Trio.

Samuel Marthe (trombó), trombonista francès que ha tocat en nombroses formacions de diversos estils, des del clàssic fins al jazz, funk o la salsa, ha compartit escenari per exemple amb Four Tops o The Temptations.

Dusan Jevtovic (guitarra), guitarrista serbi establert a Barcelona des del 2003, ha gravat i acompanyant en gires a músics com Tony Levi, Gary Husband, Asaf Sirkis, Vassil Hadzimanov, Mark Djordjevic, Xavi Reija o Rim Banna entre d'altres.

Joan Vigo (baix i contrabaix), baixista i contrabaixista que ha tocat a diversos festivals a nivell nacional i europeu: acompanyant artistes internacionals com Carl Wyatt, Archiee Lee Hocker, Kirk Fletcher o Tote King.

Olivier Rocque (bateria), bateria francès de llarga trajectòria que ha col·laborat amb músics com Josep Maria Farràs o Ignasi Terraza o amb formacions com la Big Band d'Oriol Bordas al 33è Festival de Jazz de Sant Sebastià.