L'estrena de 'Star Wars: Los últimos Jedi' està cada vegada més pròxima. El nou film de la saga portarà noves revelacions, i el seu director, Rian Johnson afirma que aquest lliurament serà el més llarga de tota la saga.

Tal com informa The Wrap, durant una conferència mentre promocionava el film a França, Rian Johnson va confirmar la durada del film. 150 minuts serà el que duri la nova entrega galàctica incloent els crèdits que superarà per poc als 142 minuts que durava 'L'atac dels clons'.

Per la seva banda, el president i CEO de Disney, Bob Iger va anunciar que Rian Johnson desenvoluparà una nova trilogia de l'univers Star Wars. Aquesta, serà a més, totalment independent de la saga principal i presentarà nous personatges d'un racó de la galàxies fins ara, inexplorat. El director dels últims Jedi, escriurà i dirigirà els nous films amb la col·laboració de Ram Bergman amb qui ja va col·laborar en 2012 en la pel·lícula de Looper.

Kathleen Kenedy va manifestar durant un comunicat que Johnson és "una força creativa, i veure-li crear 'Star Wars: Los últimos Jedi' des del principi fins al final, ha estat una de les millors coses de la meva carrera. Rian farà coses increïbles tenint un llenç en blanc per crear aquesta nova trilogia ".

'Star Wars: Los últimos Jedi' arribarà el proper 15 de desembre d'aquest any, per tant encara caldrà esperar per reprendre els esdeveniments iniciats a 'El despertar de la força'. En la nova entrega, Luke, Rei, Finn i la resta de membres de la Resistència tractaran de vèncer a la Primera Ordre.

El film estarà protagonitzat per la morta Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Daisy Ridley (Rei), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe), John Boyega (Finn) i Andy Serkis (Snoke) . A ells se'ls sumen Kelly Casa Tran (Rose Tico), Gwendoline Christie (Capitana Phasma), Lupita Nyong'o (Maz Kanata) entre d'altres.