El reconegut i premiat actor Daniel Day-Lewis s'acomiada de la gran pantalla amb 'El hilo invisible' de Paul Thomas Anderson, que s'estrena aquesta setmana. Day-Lewis, guanyador de tres Oscar com a millor actor, es posa a la pell d'un important dissenyador anomenat Reynolds Woodcock en el context dels anys 50.

Per altra banda, els actors Toni Servillo, protagonista de la famosa 'La gran belleza', i Verónica Echegui són els actors principals de la italiana 'Deixa't anar!' dirigida per Francesco Amato. La pel·lícula s'estrena doblada al català, però no és la única, ja que també arriba a la gran pantalla en llengua catalana el film d'animació 'Cavernícola' ('Early Man' en anglès) de Nick Park.

El director de pel·lícules com 'Puro vicio' o les més destacades 'Pozos de ambición' i 'Magnolia' estrena aquesta setmana un film ambientat als anys 50 que té com a protagonista el dissenyador Reynolds Woodcock, qui vesteix a la més selecta societat britànica, inclosa la reialesa. Per la seva vida, ha conegut a moltes dones que han passat per la seva vida d'una forma fugaç, però un dia apareix Alma a la seva vida, de qui s'enamorarà. Aquesta relació trastocarà tota la seva vida tal com la tenia planificada.

'Amityville: El Despertar'

S'estrena aquesta setmana una cinta de terror: 'Amityville: El Despertar' dirigida i escrita per Franck Khalfoun amb un repartiment format per Jennifer Jason Leigh, Bella Thorne, Mckenna Grace, Cameron Monaghan, Thomas Mann i Taylor Spreitler. Belle i la seva família se'n van a viure a una nova casa per a estalviar diners i així ajudar a pagar l'assistència sanitària del seu germà bessó James, que es troba en coma. Comencen a ocórrer fenomens estranys, incloent la miraculosa recuperació de James, i la Belle comença a sospitar que la seva mare no ha explicat tota la veritat, fins que descobreixen que s'han traslladat a la terrorífica casa d'Amityville.

'Deixa't anar!'

Un psicoanalista freudià que viu amb la seva exdona es veu obligat a practicar esport a causa del seu estat de salut. D'aquesta manera coneix a la Clàudia, una entrenadora personal que el farà veure la vida d'una forma diferent. Toni Servillo i Verónica Echegui són els protagonistes de 'Deixa't anar!' dirigida per Francesco Amato i que s'estrena doblada al català.

'Cavernícola'

També s'estrena en català el film d'animació 'Cavernícola' de Nick Park. Dug, un humà i Cerdog, un senglar, són els protagonistes d'una aventura on l'Edat de Pedra i la de Bronze competeixen per fer-se un lloc a la història. Hauran d'ajudar la seva tribu a vèncer el malvat Nooth, jugant-s'ho tot en un partit de futbol.

'El cuaderno de Sara'

El thriller 'El cuaderno de Sara' de Norberto López Amado s'estrena aquest divendres i és protagonitzada per Belén Rueda, Manolo Cardona, Enrico Lo Verso i Marian Álvarez. Des de fa anys la Laura busca la seva germana Sara desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l'ONG per la que treballa, ni l'ambaixada té notícies del seu parador fins que apareix una fotografia de la Sara en un poblat miner de l'est del Congo. La Laura decideix viatjar a Kampala per a des d'alló iniciar un perillós viatge al cor d'Àfrica.

'La bola dorada'

Aitor Aspe és el director espanyol de la cinta 'La bola dorada', que té com a protagonista la Bea, de set anys, una nena alegre, tímida i una mica maldestre. La seva vida canvia quan desapareix una valuosa moneda que el seu pare custodiava a casa seva, i ella està entre els sospitosos que l'han pogut robar. Això la portarà a refugiar-se al seu món imaginari i és transportada a través de la màgia al seu programa de televisió preferit. Allí demanarà ajuda als dos famosos presentadors del programa que l'ajudin a trobar la moneda.