La trilogia de 'Cincuenta Sombras de Grey' ha arribat al final. I ara, amb 'Cincuenta Sombras liberadas' a les cartelleres, és bon moment per recordar les millors escenes de les tres pel·lícules que han protagonitzat Dakota Johnson i Jamie Dornan. I l'actriu que encarna Anastasia Steele ja ha triat la seva escena favorita.

((ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS))

En una entrevista amb el presentador de FOX televisió, Kevin McCarthy, Johnson ha confessat que la seva escena preferida de tota la trilogia és una de les que va interpretar en l'última pel·lícula de la saga.

"És una escena en la qual Anastasia descobreix que està embarassada. Ella està al costat del seu armari i té una discussió amb Christian i és extremadament sincera mentre es vesteix. Llavors, quan s'està posant la roba i, en certa manera, tapant-se i protegint-se- , li explica la seva veritat, que crec que és molt especial ", assegura l'actriu.

A més, Johnson també explica que quan li van preguntar en les entrevistes promocionals de la pel·lícula sobre la seva escena favorita, per raons òbvies, no va poder esmentar aquest moment de la pel·lícula.

'Cincuenta Sombras liberadas' és l'última adaptació cinematogràfica de la novel·la escrita per la britànica E.L. James. La cinta, dirigida per James Foley, Johnson i Dornan posen punt i final a la història d'Ana i Grey.