Arriba un nou cap de setmana amb les estrenes de les millors sèries i pel·lícules per gaudir a casa o al cinema. A Regió7 t'oferim la gran varietat d'entregues d'aquests 17 i 18 de juliol de nous continguts a les cartelleres.

Al cinema

Un dels plats forts és la pel·lícula ‘Ama’, òpera prima de la catalana Júlia de Paz Solvas, que arriba als cinemes després d’endur-se el Premi Feroz Puerta Oscura a la millor pel·lícula. El film narra el drama d’una mare que es queda al carrer amb la seva filla de sis anys. A més ja és aquí, l'esperat 'Space Jam. Nuevas Leyendas'. La seqüela de 'Space jam' de l’any 96 protagonitzada per Michael Jordan arriba a la gran pantalla, ara, amb la superestrella de la NBA LeBron James, que haurà d'unir forces amb els personatges dels Looney Tunes per poder tornar a casa i salvar al seu fill d'una força poderosa i malvada. La pel·lícula guanyadora de l'Os de plata a la Millor Direcció al Festival de Berlín, ‘La dona que va fugir’ tracta sobre el retrobament d'unes velles amigues on parlaran del passat, relacions i d'anècdotes de la seva vida. Si t'agrada la comèdia animada hauràs de veure ‘Peter Rabbit 2. L’escapada’, on continuen les aventures de la gran família de conills amb la missió de sortir del seu avorrit jardí. A més a més, torna la famosa saga de 'La 'Purga' amb 'La purga infinita', la cinquena i darrera entrega de l’exitós repertori de pel·lícules. La purga és una nit sense llei en la qual durant dotze hores qualsevol activitat criminal, fins i tot l’assassinat, estan permesos. Finalment, arriba aquest cap de setmana la pel·lícula 'Las apariencias', un thriller sobre les venjances de l'Eve al seu marit infidel.

A les plataformes

A les plataformes, Movistar+ estrena 'Profesor T', una sèrie de suspens amb un toc d’humor. Narra la història de Jasper Tempset, un brillant criminòleg que té un trastorn obsessiu compulsiu amb el qual intentarà resoldre els crims més complicats. També arriba a Amazon Prime la segona temporada de 'El Cid', on les disputes entre la família de la Senyora de Zamora transformaran la península en un camp de batalla. Així mateix, destaquen dues sèries documentals: ‘Una ola de treinta metros’, sobre el surfista Garrett McNamara, que es podrà veure a HBO; i ‘Naomi Osaka’, a Netflix, que s’endinsa en la vida de la tenista japonesa. A aquesta mateixa plataforma també es podran veure el film d’animació els herois de 'Trollhunters' i la tercera part de 'La calle del terror'. A la plataforma digital Filmin, s'estrenaran: 'Death of Nintendo', un film que representa un viatge a les infàncies dels 90 amb un homenatge pop a l’adolescència i la cinta 'Irresponsable': una comèdia francesa que gira entorn un perdedor que haurà d’agafar les regnes de la seva vida davant un ensurt inesperat en la convivència amb la seva mare.