És un impressionant vi elaborat per l’equip de Domaine Chevalier, un equip apassionat i amb un saber fer reconegut internacionalment. 

El celler està situat al sud de la ciutat de Burdeus, classificat entre els «Crus Classes» de la denominació Pessac-Leognan. El vi neix de vinyes seleccionades a la zona de Sauternes, a la riba esquerra del riu Garona, fruit d’unes vinyes llegendàries entre Chateau Yquem i Chateau Guiraud, més conegudes pels seus vins dolços de notable qualitat. 

L’objectiu de Clos Lunes és crear un vi sec i fi que, amb el temps, formarà part de la mateixa llegenda que es descriu els vins dolços de Sauternes. Les pràctiques de vinificació s’inspiren en l’experiència en la creació de vins blancs impressionants que el celler Domaine Chevalier ens té acostumats. 

El celler descriu que un gran vi s’origina de grans fruites. És l’expressió natural d’un gran terrer. El terrer ho determina tot, explica Olivier Bernard. 

La collita de Clos Lunes es duu a terme a mà amb extrema cura i diverses passades a través de les vinyes quan el raïm arriba a la maduresa. Lune d’argent està elaborat amb un raïm semilló dens i ric un Sauvignon Blanc refinat i precís. Amb un toc de roure francès i la màgia que transmeten els vins de Sautenes. 

Luna d’Argent ens presenta un color groc amb tonalitats verdes. Mostra un nas intens i complexa de fruites blanques exòtiques. En boca ens sorprèn molt, és ric, generós majestuós, d’un marcat caràcter afruitat amb bona tensió. Té una frescor llimonera de la sauvignon blanca i l’expressió exòtica de la semilló madura. Finalment notes minerals que aporten una bona salinitat. Meravelles de la naturalesa.

A.O.C Bordeaux blanc

Preu: de 17 a 20 euros