Bielsa Ruano és un projecte familiar que neix el 2017 amb arrels vitivinícoles i enològiques molt fortes, en el qual ressalta especialment la figura de l’enòleg i viticultor Joaquim Bielsa Ferrús, qui també és músic i relaciona totes les seves creacions vinícoles amb temes musicals. 

Músic de carrer és la segona gamma de vins del projecte Bielsa Ruano. És un vi monovarietal amb un pas en bóta de roure francès. És un vi amb molta fruita on es combinen els aromes secundàries (propis de la fermentació alcohòlica) i els aromes terciaris, propis de la seva criança en bóta respectant l’essència de la Garnatxa negra. 

Les seves vinyes estan situades a Batea, a la Terra Alta, de la varietat garnatxa negra i peluda d’una edat compresa entre els 15 i 30 anys, conreades i estimades durant cinc generacions, seguint el seu cicle vegetatiu durant tot l’any per tal d’aconseguir raïm d’alta qualitat. 

Músic de Carrer és un vi voluminós, fresc i llarg on es troba l’autenticitat de la Garnatxa amb un pas de bóta. Vol representar la passió i la insistència en què s’afronten les coses. De color vermell intens destaca en aromes de fruita vermella, regalèssia i torrats d’una fusta ben integrada. És avellutat en boca, amb estructura, complexitat, ben definit. 

Els vins d’aquest celler han estat molt ben catalogats i puntuats per la premsa especialitzada, compta amb una Vinari d’or i medalla de plata al concurs de Grenaches du monde.

DO: Terra Alta

Preu: de 12 a 15 euros