TV3 acaba d'estrenar la segona part de la cinquena temporada de "Nip/Tuck", sèrie protagonitzada pels atractius cirurgians plàstics Julian McMahon (Christian Troy) i Sean Mcnamara (Dylan Walsh).

La cinquena temporada de "Nip/Tuck", de 22 capítols, van quedar dividida en dues parts com a conseqüència de la vaga de guionistes del 2008. Se'n van emetre inicialment 14 capítols, i després va continuar amb 8 capítols finals el 2009, en el que es va anomenar "temporada 5, part II". Aquesta segona part de la cinquena temporada s'estrena ara a TV3. Una temporada que canvia el to, deixa de banda el to paròdic de la sèrie i dóna pas als seus capítols més dramàtics.

A principis de la cinquena temporada, en Sean i en Christian deixen Miami per Los Angeles per trobar un altre inici per a McNamara/Troy en una nova ciutat. Convençuts que la condició de famosos els pot portar més pacients nous que les seves reputacions mèdiques, els cirurgians es converteixen en consultors mèdics per a un drama televisiu. En Sean té el seu primer èxit al Hollywood Spotlight, només per convertir-se en la víctima d'una admiradora trastornada. Malgrat els seus esforços per guanyar notorietat, en Christian es troba vivint a l'ombra d'en Sean per primera vegada en la seva carrera.

A mesura que avança la cinquena temporada, McNamara/Troy s'enfronta a una crisi mèdica greu i inesperada. En Christian decideix posar seny amb una dona i en Sean descobreix un nou amor en un moment d'extrema vulnerabilitat.

Al final de la primera part de la temporada la tragèdia s'instaura a la consulta de la família McNamara i Troy després de conèixer la causa que ha provocat la malaltia de la Julia. Una figura del passat d'en Christian apareix amb notícies reveladores, i Sean coneix el preu de la fama, més car que el que val realment.