La sèrie d´anime japonesa One Piece tindrà la seva versió amb actors reals. Així ho va anunciar Hiroyuki Nakano, editor en cap de l´editorial Shonen Jump, propietària dels drets de la sèrie.

A diferència d´altres animes adaptats amb actors reals, com Attack on Titan o Full Metal Alchemist, One Piece serà una producció americana i no japonesa.

En aquest sentit, Nakano va argumentar que la ficció del pirata Monkey D. Luffy és molt complexa i, per tant, necessita una productora potent que disposi d´un bon pressupost.

El responsable de la nova sèrie serà Marty Adelstein, productor executiu de Prison Break, i que actualment està treballant en l´adaptació d´uns altres dibuixos nipons, Cowboy Bebop.

D´altra banda, ni Nakano ni Adelstein han revelat quants episodis tindrà la producció o si seguirà l´argument original de la sèrie animada.

One Piece és un dels còmics més mediàtics del Japó, on es va començar a publicar el 1997. L´adaptació a l´anime va arribar dos anys després, el 1999, al país nipó, i el 2006 es va estrenar a Catalunya.