És un dels esports nacionals del segle XXI i no és per menys. Les sèries de televisió s'han convertit en el passatemps d'aquest temps amb produccions que no tenen res a envejar al cinema. Milers de capítols i hores i hores de diversió que de vegades ens fan invertir massa temps, deixant de banda altres aficions. Encara que sempre hi ha una solució per tot.

Si el que vols és quedar enlluernat amb alguna sèrie durant aquest pont, però seguir sortint a prendre unes canyes amb els amics o visitar aquesta ciutat de moda, anota, et deixem 5 produccions amb grans i interessants històries, però amb pocs capítols o, si no, curts.

'Dark' (2017)

No és per a tots els gustos, però sí que ha enganxat a milions d'aficionats al misteri. 'Dark' es va estrenar el 2017 i compta amb una mena d'ambient fosc i una història molt de l'estil 'Stranger Things'. Viatges en el temps i secrets inconfessables que podràs gaudir en tan sols vuit hores. Això sí, està prevista l'estrena de la seva segona temporada. Podràs quedar-te amb la intriga?

'Alias ??Grace' (2017)

Basada en una novel·la de l'autora de 'El conte de la criada', Margaret Atwood, i amb una estètica molt semblant, 'Alias ??Grace' és una minisèrie de sis capítols que porta a la petita pantalla la història de Grace, una assassina del segle XIX sobre la qual hi ha dubtes de la seva culpabilitat. Quatre hores i mitja d'intriga.

'Big Little Lies' (2017)

En tot just set hores, la producció d'HBO 'Big little lies' s'ha posat als televidents a la butxaca. Al principi creada per a només una temporada, ha tingut tant d'èxit que el seu creador, Jean-Marc Vallée, ha decidit continuar. Amb grans rostres com Meryl Streep, Nicole Kidman o Reese Witherspoon, explica la història de tres dones que comencen a veure la seva vida cap per avall després d'un assassinat.

The Sinner (2017)

Amb Jessical Biel al capdavant, aquesta història s'ha convertit en tot un èxit dins de la plataforma Netflix. En només sis hores de durada, Biel endinsa l'espectador en la psique d'una assassina inesperada, carregada de violència i misteri.

'The end of the f *** ing world' (2018)

Per als que volen una història fàcil, amena i sense massa girs complicats, aquesta producció de Netflix és perfecta. Amb una mica de rebel·lia, diversió i una mica de romanticisme, dos joves psicòpates es descobreixen a si mateixos i amb això l'amor. Tan sols dues hores i mitja de burla adolescent.