Aquesta nit, a les 22.30 h, el canal 33 estrena els nous lliuraments de Blog Europa. El programa segueix, amb una nova entrega de capítols, acompanyant estudiants Erasmus catalans en la seva descoberta de la cultura i les societats europees. Al llarg de 10 anys, el programa ha emès vídeos de més de 200 reporters que fan estada per Europa amb una beca Erasmus i que han arribat a elaborar més de 1.000 reportatges. Des de la ciutat on estudien tornaran a explicar la realitat europea a través de vídeos, i des d'una mirada jove i diferent.

El Carnaval d'Aalst i l'au Fènix de les biblioteques de Lovaina, el camí de la indústria tèxtil i la lluita pel clima a Gant, els orígens de Kafka a Praga, el secret de darrere les façanes de Kiefernstrasse a Postdam, la ciutat verda, blava i sense cotxes a Oslo, la capital del còmic, les supersticions napolitanes, conèixer Liverpool a través dels Beatles i el museu de la dona a Aarhus, són alguns dels diferents reportatges que es podran veure en aquesta nova entrega de capítols.

Cada setmana s'emetran quatre reportatges que permetran fer un retrat de la realitat cultural i social europea. Es podran veure els treballs audiovisuals d'aquests estudiants de periodisme i de comunicació audiovisual que, amb un senzill equip de gravació i moltes ganes, elaboren aquesta mirada jove sobre la realitat europea. Abans de la seva emissió, els reportatges es poden veure al blog de la CCMA.