'House of the Dragon' serà el primer 'spin-off' de 'Juego de Tronos' i se centrarà en la història de la Casa Targaryen, segons ha informat aquest dimarts la cadena HBO.

Aquest anunci ha arribat molt poques hores després que HBO cancel·lés els seus plans per a una altra sèrie derivada de 'Juego de Tronos', que havia de protagonitzar Naomi Watts i que no va convèncer els responsables de la cadena després de rodar el seu primer episodi, conegut en la indústria com a pilot i que serveix per oferir una impressió prèvia abans de decidir si tira endavant una hipotètica sèrie.

En el cas de 'House of the Dragon', HBO ha decidit donar llum verda a la sèrie directament i saltant-se la fase pilot.

'House of the Dragon' arribarà a HBO, ha dit avui el compte oficial de Twitter de 'Juego de Tronos', que es va acomiadar aquest any dels espectadors després de vuit espectaculars i exitoses temporades que la van convertir en un fenomen històric de la petita pantalla.

Aquesta nova producció ha estat creada per George R.R. Martin, l'autor de les novel·les de fantasia èpica en què es basa 'Juego de Tronos', i per Ryan Comtal. Comtal i Miguel Sapochnik seran els 'showrunners' (màxims responsables d'una sèrie).

Sapochnik, que va dirigir alguns dels episodis més cèlebres de la sèrie, s'asseurà a la cadira del director en el pilot de 'House of the Dragon' i en altres lliuraments d'aquest nou xou, mentre que Condal s'encarregarà dels guions.

Aquesta nova sèrie està inspirada en el llibre 'Fire & Blood' (2018). La narració se situa uns 300 anys abans dels fets narrats en la sèrie de 'Juego de Tronos' i s'endinsa en la història dels Targaryen, una de les cases més importants d'aquest univers.