TV3 ha reprès les gravacions de la segona temporada de Persona infiltrada, amb Marta Torné al capdavant. El programa es roda seguint totes les mesures de seguretat i un estricte protocol sanitari, segons ha informat la televisió pública en un comunicat. Com en la seva primera edició, en aquest concurs reality, cada setmana una persona famosa ha de descobrir qui s'infiltra en una família. El programa, una adaptació del format basc El impostor (ETB2), de la productora Pausoka, va tancar la primera temporada, de deu lliuraments, amb una audiència mitjana de 332.000 espectadors i una quota del 14,8%.

La nova edició del format suposarà el debut de Marta Torné, que pren el relleu a Anna Simon. L'actriu i presentadora barcelonina, que es dedica a la televisió i el teatre, és una cara coneguda per als espectadors de TV3: ha aparegut en diversos programes i a la sèrie 39+1, la ficció basada en el llibre del mateix títol, de l'escriptora Sílvia Soler.

De moment, no s'han donat a conèixer encara els noms dels famosos que participaran en aquesta segona edició. Tomàs Molina, Lluís Marquina, Cristina Brondo, Pep Plaza, Jair Domínguez, Júlia Creus i la mateixa Marta Torné van ser alguns dels rostres coneguts que es van prestar a participar al concurs en la seva primera temporada.