Antena 3 comença a treure la seva artilleria pesada per a la tardor. Demà dijous estrenarà 'La valla', la sèrie protagonitzada per Olivia Molina i Unax Ugalde, però aquesta no serà l'única gran novetat de la setmana. La cadena d'Atresmedia ha anunciat per sorpresa que la nova edició de 'La voz' arrencarà aquest mateix divendres amb Laura Pausini, Alejandro Sanz, Antonio Orozco i Pablo López com a 'coaches'.

Amb aquest moviment, Antena 3 elimina l'estratègia que va fer servir en la seva anterior temporada, i passa de la doble emissió en dilluns i dimarts a comptar amb una única gala setmanal divendres a la nit. En la seva estrena s'enfrontarà a una nova entrega de 'Mi casa es la tuya', que comptarà precisament com a convidat amb qui va ser presentador del format durant la seva etapa en Telecinco: Jesús Vázquez.

'La voz' torna amb novetats en la seva mecànica

'La voz' afronta la seva segona edició a Antena 3 amb Eva González com a mestra de cerimònies. La cadena informa que el 'talent show' serà aquest any més transmèdia i digital, i apostarà pels nous hàbits de consum. Com a part d'aquesta estratègia, Miriam Rodríguez exercirà com a 'cinquena coach' i es posarà al capdavant d''El regreso', on alguns concursants descartats tindran l'oportunitat de tornar a la fase final.

Laura Pausini, Alejandro Sanz, Antonio Orozco i Pablo López presentaran la nova edició de 'La voz' aquest dijous a 'El hormiguero', tal com va avançar en exclusiva YOTELE. La primera fase serà la de les audicions a cegues, on cada un haurà de seleccionar 15 aspirants per formar el seu equip i passar als assalts.

En la fase de les batalles, Sebastián Yatra serà l'assessor de Pablo López, Carlos Rivera ajudarà Laura Pausini, Mala Rodríguez serà la mà dreta d'Antonio Orozco i Tini ocuparà el sofà amb Alejandro Sanz.

Aquesta temporada, el programa ha inclòs novetats en la seva dinàmica i els espectadors tindran un paper fonamental. El públic podria deixar Antonio, Laura, Alejandro o Pablo sense representació a la gran final. Una vegada l'audiència comenci a votar, ho farà per concursant i no per equip, cosa que provocarà que pugui caure més d'un participant per 'coach'.