A 'Socialité' han donat la notícia que Maricielo Pajares serà una de les concursants d'aquesta segona temporada de 'La casa fuerte' i aquesta nit, Jorge Javier Vázquez ens ha deixat amb la boca oberta en revelar quina parella nova estarà també en el concurs. Ells són Mahi i el seu novio Rafa, al qual coneixem perquè anava al plató de 'Superviventes' a defensar a la seva parella, la que va fer una bonica amistat amb Chelo García Cortés.

No solament Jorge Javier Vázquez ha anunciat a aquests dos nous concursants, sinó que han entrat en directe com bojos per a confessar com se senten ara que estan a hores d'entrar al concurs: "Si moltíssim i amb moltes ganes, a més d'impacients".

La parella porta molts anys sortint i la veritat és que a 'Superviventes' ens vam adonar de l'amor que sentien l'u per l'altre, la qual cosa no treu que puguin protagonitzar alguna discussió: "Ahir vam discutir al Mercadona, el pitjor que pot passar és que discutim. La caixera es va quedar... em volia treure el blau del pèl i em volia tirar un oli al cabell que era per a treure les taques de les mans". Haurem d'esperar que comenci el 'reality' per veure com evoluciona aquesta parella que tant va donar què parlar a 'Superviventes'.