El proper 24 d’abril es complirà mig segle de l’estrena de l’Un, dos, tres… Responda otra vez, i per commemorar-ho Televisió Espanyola ha preparat una programació especial a partir de diumenge i durant tota setmana, que recordarà el concurs que es va convertir en una icona de la televisió pública.

Un concurs, creat pel mestre de la televisió Chicho Ibáñez Serrador, que reunia preguntes i respostes, proves físiques, música i humor i que durant 10 temporades es va convertir en una cita ineludible cada setmana per a milions d’espectadors.

La 2 ha preparat una completa programació especial que començarà diumenge amb l’Imprescindibles dedicat a Ibáñez Serrador i amb el documental Historias para recordar, producció pròpia de RTVE dirigida per Marisa Paniagua i Carlos Muriana, que van treballar amb Chicho a TVE. L’homenatge es completa a La 2 amb el Tesoros de la tele dedicat a l’Un, dos, tres (dimecres 27) i el Cómo nos reímos amb Lo mejor del Un, dos, tres (dissabte 30). A La 1 s’emetran dos especials de Viaje al centro de la tele.