Cristina Pedroche (Madrid, 1988) es va estrenar el 2021 com a amfitriona dels solters i solteres que van viatjar a les Canàries a buscar l’amor televisat a Love Island (Neox) i repeteix ara amb una segona edició en què anuncia, amb la il·lusió del primer dia, que hi haurà proves noves i moltes sorpreses.

Per començar, aquesta vegada els progressos dels illencs i illenques, que és com se’ls anomena als participants, es veuran gairebé en directe. I hi haurà un botó vermell per nominar, cites a cegues... L’aventura va començar ahir i té, a les 21.00 hores, cinc dosis setmanals a Neox i continguts i un espai a Atresplayer Premium. «Love island arriba al moment perfecte, ara que ve l’estiuet. Perquè veus platges, gent jove gaudint...», va dir Pedroche.

I aquesta gent a qui al·ludeix, que han passat un càsting de 5.000 persones, són, a parer seu, el millor del millor: «Aquests 10 nois i noies, més el regalim de gent que van entrant, són molt divertits i molt entregats». I tots heterosexuals, un aspecte que va ser criticat a l’edició anterior. «És una qüestió de mecànica. Si fossin homosexuals o bisexuals, caldria canviar-la. Tant de bo hi hagi una edició LGTBI. Jo encantada de presentar-la. És una cosa que no està descartada», va assegurar.

Però li dol que es titlli Atresmedia de no recollir aquesta diversitat. «Quan té Los Javis, Veneno, Drag Race, jo faig un discurs a les campanades feminista i pro-LGTBI...», va recordar.