Després de començar a veure grans històries d'amistat i malaltia ('It's a sin') o obsessió i vampirisme creatiu ('Perdiendo a Alice'), podrem recuperar el contacte amb Michael Chiklis o provar amb la nova sèrie d'Albert Espinosa. A continuació, tres apostes per veure durant aquest cap de setmana.Euphoria (episodi 2)

Al desembre va arribar 'Las rayadas no son eternas', primer dels dos episodis especials entre la primera i segona temporada d''Euphoria'. Es tractava d'una emotiva conversa de Nadal entre la Rue (Zendaya) i el seu padrí a Narcòtics Anònims, Ali (Colman Domingo). A 'Los perfectos a m*marla', el segon d'aquests capítols especials, podem saber què ha sigut de Jules (Hunter Schafer) després que deixés la Rue a l'estació i marxés sense ella. L'episodi ja està disponible a HBO.

Coyote

Tretze anys després d'acabar 'The Shield: Al margen de la ley', Michael Chiklis es posa de nou al capdavant d'una sèrie. A 'Coyote' encarna un personatge moralment ambigu: Ben Clemens, veterà agent de la patrulla fronterera entre els Estats Units i Mèxic que, després de la seva jubilació, acaba treballant per als qui van ser els seus enemics. Juan Pablo Raba (el Gustavo Gaviria de 'Narcos') és el cap d'un cartell de drogues i Adriana Paz (Altagracia a 'Vis a vis') la propietària d'una 'taqueria'. Està disponible a AXN.

Los espabilados

Just quan es compleix una dècada de l'estrena de 'Polseres vermelles', Albert Espinosa presenta la seva nova i ambiciosa sèrie, adaptació de la seva pròpia novel·la 'Lo que te diré cuando te vuelva a ver'. Dirigida en la seva integritat per Roger Gual (coautor de l'emblemàtica 'Smoking room'), 'Los espabilados' és una barreja de comèdia, drama i aventures sobre la fuga de cinc joves d'un hospital psiquiàtric. Movistar+ estrena els tres primers episodis (de set) d'una tirada. La pots trobar a Movistar+.