Aconseguir arruïnar-vos la vida sexual és fàcil. Només heu de seguir uns quants punts dels que ara us explicaré (o si voleu tenir èxit assegurat, tots).

Per començar, procureu estar sempre molt preocupats. Busqueu motius. Els trobareu. Les humitats de l'habitació, l'escalfament global, les notes del nen, la crisi. Si us noteu relaxats, penseu en qualsevol dels problemes que teniu. Al començament us costarà una mica, però amb un xic d'esforç, si aneu buscant espais per preocupar-vos, al final ho automatitzareu i estareu preocupats gairebé sempre. Al llit també. Quan la vostra parella us toqui també. Quan estigueu en ple acte sexual heu d'estar molt alerta perquè és possible que us despisteu, us relaxeu i disfruteu. La crisi! La hipoteca! No abaixeu la guàrdia i ho aconseguireu.

Procureu tenir relacions sexuals només quan estigueu molt cansats. A última hora de la nit, entre setmana i si l'endemà us heu d'aixecar molt aviat és el millor moment. Oblideu-vos de les tardes de divendres. Oblideu-vos dels matins de diumenge. Feu-ho sempre sense energia, mirant el rellotge i amb una mica de mal humor.

Pel que fa al vostre cos, procureu fixar-vos en els defectes. Que no en teniu? Mireu-vos-ho bé. Segur que els trobeu. Cel·lulitis, pèls, panxa... No? Doncs segur que teniu les cames tortes. O els pits petits o us esteu quedant calbs. Alguna cosa sí que teniu. D'acord, ara fixeu-vos només en aquesta cosa. Cada dia. Cada vegada que us mireu al mirall. Cada vegada que us dutxeu. Cada vegada que us fiqueu al llit amb algú. Amb perseverança aconseguireu creure-us que el vostre cos és només això. Us farà tanta vergonya que durant les relacions sexuals tota la vostra energia anirà destinada a amagar aquest defecte. No escollireu les postures que més us agraden, sinó les que més dissimulen això tan terrible que teniu. Perfecte, anem per bon camí.

Ara és important que centreu la vostra sexualitat en el coit. No hi ha res més. Coit, coit i coit. Ni carícies, ni sexe oral, ni petons. El coit ho hauria de ser tot. A més a més, al coit, poseu-li molta pressió. L'erecció ha de ser perfecta, hi ha d'haver sempre un orgasme només amb la penetració i a més a més ha de ser ràpid. Ja per nota, busqueu un orgasme simultani, sempre. Amb això avançareu molt.

Si us agrada alguna pràctica sexual que es diferenciï de les habituals, sentiu-vos molt culpables, crucifiqueu-vos dient-vos qualsevol cosa que us faci sentir molt malament i sobretot procureu no fer-l´hi saber mai a la vostra parella. Sí, és cert, podria ser que us digués que sí, que li agradés, que ho disfrutéssiu tots dos i que la vostra vida sexual comencés a tenir sentit. Però i si us digués que no? Llavors hi hauria un cataclisme, una explosió universal, la fi del món. No val la pena córrer el risc. De fet, el millor que podeu fer és no parlar mai de sexe amb la vostra parella, ni de pràctiques ni de res. Si us preocupa alguna cosa, sobretot, no la digueu. La norma és clara: no parlar mai de sexe, sota cap concepte. I si el que teniu no us agrada... fingir sempre és una bona solució.

Si mireu pornografia, oblideu-vos que és ficció. Creieu-vos-ho tot al peu de la lletra. Tot. Com si fos un documental de la vida sexual dels éssers humans. En la vida real, comenceu a exigir (i a exigir-vos) el mateix. Penseu que la sexualitat és això. No en tingueu cap dubte. Si la vostra és diferent és que no va bé. Això també us pot ajudar per reforçar el punt dels defectes físics. Fixeu-vos en els cossos perfectes: el vostre i el de la vostra parella també haurien de ser així.

Amb tot això, estareu molt a prop que la vostra vida sexual sigui un autèntic desastre. Molts ànims, bon cap de setmana i, sobretot, penseu en l'escalfament global!