Segueix-nos a les xarxes socials:

Congelar les cèl·lules mare: el millor pla de futur

Descobreix el banc de cordó umbilical

Les propietats regeneratives de les cèl·lules mare, et poden salvar la vida

Congelar les cèl·lules mare: el millor pla de futur@ partystock

El cordó umbilical és el vincle més gran que hi ha entre una mare i el seu nadó. En el moment de tallar-lo, aquesta connexió es trenca, però es crea un altre vincle quan la mare li dona el pit i aquest tampoc s'oblida. Però, sabies que el cordó umbilical no només és un vincle i també serveix per regenerar les cèl·lules? 

La medicina ha fet diversos estudis sobre el cordó umbilical i ha trobat que, és una font de cèl·lules regeneratives, les quals poden arribar a prevenir fins i tot, malalties. Per això, cada vegada està més de moda conservar el cordó umbilical i preservar les cèl·lules mare que té.

Les cèl·lules mare del cordó umbilical

També conegudes com a cèl·lules progenitores hematopoètiques. Aquestes cèl·lules tenen la capacitat de transformar-se en altres cèl·lules, implicant-se en processos del sistema sanguini, immunitari i altres teixits del cos.

Conservar aquestes cèl·lules pot dur molts beneficis

  • Família

Si tens un familiar malalt, les teves cèl·lules poden salvar-li la vida si es tracta d'una malaltia genètica, entre altres. Les cèl·lules progenitores hematopoètiques són 100% compatibles amb el nadó i també poden servir per familiars.

  • Malalties

Et poden ajudar en futurs problemes de salut perquè poden regenerar i reparar teixits i òrgans danyats o malalts.

  • Avenços mèdics

La innovació, la tecnologia i la regeneració cel·lular poden fer grans avenços mèdics. Persones que pateixen leucèmia, anèmia o problemes de la sang, poden millorar gràcies a teràpies regeneratives.

Poden ajudar amb teràpies regeneratives

Coneix el banc de cordó umbilical

Aquest banc és l'espai a on es guarden les cèl·lules mare. Per a fer-ho, només es necessita fer un recull d'una mostra de sang del cordó i després, s'han de separar les cèl·lules mare. Aquestes cèl·lules es congelen i s'emmagatzemen en el banc de cordó umbilical. Amb aquest emmagatzematge ens assegurem de preservar les cèl·lules per a futurs usos mèdics.

Aquesta inversió no ens assegura els tractaments mèdics desitjats, perquè potser encara no s'ha descobert el tractament per aquella afecció o malaltia concreta. Però conservar-les ens pot ajudar a nosaltres, als nostres fills o familiars, en cas que necessitem una teràpia regenerativa innovadora.

Prem per veure més contingut per a tu