La jornada del 15 de juny va posar punt i final al cicle de portes obertes virtuals que s’ha dut a terme durant el curs 2020-2021 a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC).

Aquesta darrera jornada de portes obertes, que va tenir lloc de manera virtual com conseqüència dels efectes de la covid-19, va comptar amb 100 persones inscrites. Com en les anteriors, la jornada va funcionar mitjançant videoconferències a les quals els inscrits van accedir segons els seus interessos.

Ara que la situació ho permet, s’ha programat una visita presencial a les instal·lacions de la Universitat. Tindrà lloc durant el mes de juny i només hi podrà accedir qui hagi participat a les jornades de portes obertes de graus i sessions informatives de màsters virtuals d’aquest curs.

Les persones interessades s’hi hauran d’inscriure prèviament per tal de garantir una organització de la visita adaptada a la normativa actual i ens grups reduïts.