La Junta de Govern Local de Solsona ha aprovat la proposta de la regidoria d'Esports per a la concessió de 15.000 euros repartits entre set entitats per haver contribuït a la promoció de l'esport de base durant la temporada 2012-2013. Els criteris amb què es fa la distribució d'aquests fons es mantenen iguals respecte de les edicions anteriors.

Les entitats esportives que fomenten l'esport de base reben 1.000 euros si no utilitzen les instal·lacions esportives municipals i 600 si en fan ús, i la resta d'ajut es reparteix en funció del nombre de participants i els mesos de durada de l'activitat. Entre final d'agost i principi de setembre la regidoria d'Esports obrirà la convocatòria d'ajuts corresponent a la temporada passada, 2013-2014.

La mateixa junta va aprovar, d'altra banda, la proposta de la regidoria de Cultura referent als ajuts a entitats culturals i festes de barri, destinant-hi un total de 5.000 euros. Tal com va explicar aquest diari en l'edició d'ahir, la majoria de beneficiaris s'acullen a les línies ordinàries de subvenció a excepció del Jove Ballet Solsoní, per a despeses de promoció inicial, i els Gogistes Solsonins per a l'auca dels Trabucaires.