Josep Maria Mia Parcerisa és el darrer fitxatge de l'alcalde de Solsona i candidat a la reelecció, David Rodríguez, per ocupar un lloc rellevant a la candidatura que encapçalarà per als comicis de la primavera del 2015.

Parcerisa, de 23 anys, és graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i actualment està estudiant el darrer curs del grau en Economia i també del màster d'Accés a l'Advocacia. Molt vinculat al teixit associatiu local, és vocal de la junta directiva del Grup de Teatre Lacetània, amb el qual ha actuat en diferents obres. És fill de l'exregidora de CiU a Solsona Montse Albacete. Rodríguez va definir la nova incorporació com "una persona jove de molta vàlua i polivalent que podria fer-se càrrec de diverses regidories". A més a més creu que té "una gran projecció de futur, a la qual volem cuidar d'una manera especial".

Parcerisa, per la seva banda, va dir que s'ha implicat en política local "perquè a nivell municipal és on encara la política és essencial i on treballen les persones per les persones", i "per una vocació de treball cap a allò que estimo". Quant a la vinculació amb ERC, va dir que "si fins fa uns anys semblava que l'eix esquerra-dreta es difuminava, les circumstàncies actuals han revifat les diferències socials i s'han de remeiar". D'altra banda va destacar el paper fonamental que juga ERC en un moment històric i va dir que l'equip de Solsona "ha demostrat una manera de fer honesta, responsable i treballadora des de la humilitat, un fet que dóna confiança".